Gelnagels


PNB_brisa_movercnd logo

 

 

 

 

 

 

De Gelnagels worden gezet met CND™ Brisa™ gels. CND™ Brisa™ is al jaren één van de beste gel systemen ter wereld. De nagels zijn stevig, maar toch flexibel en geven weinig hitte af wanneer deze worden uitgehard in de nieuwe CND™ LED lamp.

Wil je graag je nagels extra stevigheid geven, dan kun je kiezen voor een Overlay. (dun laagje gel over de eigen nagel) Je kunt ervoor kiezen om het geheel naturel te laten, je kunt dan zelf de nagels lakken. Je kunt ook kiezen om de overlay van een mooie kleur te voorzien van CND™ Shellac™

Heb je korte nagels en wil je deze graag langer hebben, dan kunnen we de natuurlijke nagel door middel van sjablonen verlengen. Ook hierbij kun je kiezen voor een klassieke French Manicure, een mooie kleur, maar ook voor glitters en nailart.

De gelnagels groeien met de natuurlijke nagel mee en daarom is het van belang om na ongeveer 3-4 weken je nagels bij te laten werken. Tijdens deze behandeling wordt de gel afgevijlt tot waar nodig, daarna wordt de nagel opnieuw opgebouwd. Je kunt dan ook weer kiezen voor een andere kleur of nailart.

De nagelstyliste kan je mooie nagels bezorgen, maar om ze mooi te houden is er een taak voor de klant.

Het is dan ook van belang dat je, je handen en nagels goed verzorgd. Niet alleen als je kunstnagels draagt, maar ook je natuurlijke nagels.

NagelstudiJo adviseert om je nagelriemen 2x per dag met CND™ SolarOil™ in te masseren en je handen lekker in te smeren met CND™ Scentsations of andere goed handcrème.

brisa-gel_01