CND™ SHELLAC™ brand 14+ day nail color

Wat is CND™ SHELLAC™ :

CND™ SHELLAC™ Brand 14+ Day Nail Color  is dé innovatie van CND™.

Deze 14+ day nail color zorgt voor ruim twee weken een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat. CND™ Shellac™ is in tegenstelling tot vergelijkbare polishes op de markt geen gelpolish of gellak.

CND™ Shellac™ is een product uniek in haar soort met een samenstelling die nog steeds het best bewaarde geheim in beauty land is. Met CND™ Shellac™ kies je voor producten van de beste kwaliteit, aangebracht door professionals die weten waar ze over praten.

CND™ Shellac™ wordt eenvoudig verwijdert in 5-8 minuten met de CND™ Nourishing Remover zonder te soaken of te vijlen op de natuurlijke nagel en is dus geheel veilig om te dragen, zelf voor zwangere dames!

(Bron: www.shellac.nl)

Je hebt keuze uit ongeveer 70+ fantastische kleuren van de CND™ SHELLAC™. Tevens kunnen we mooie effecten aanbrengen met glitters en additives.

De CND™ Shellac™  wordt in dunne laagjes aangebracht en uitgehard onder de speciale CND™ Shellac™ UV/Led Lamp. Na een behandeling van ongeveer 45 minuten, kun je direct alles vastpakken, zonder je nagels te beschadigen.

certifNagelstudiJo is een officieel door CND™ gecertificeerd CND™ Shellac™ Salon.

Voor wie is CND™ SHELLAC™ ?

Heb jij mooie nagels van jezelf en wil je een mooie kleur op je nagels die langer dan 2 dagen blijft zitten. Dan is CND™ Shellac™ wat voor jou. Tevens ideaal voor als je een keer een feestje hebt bijvoorbeeld: Bruiloft, Verjaardag, Vakantie of voor de Feestdagen.

Geïnteresseerd in CND™ SHELLAC™  kijk dan hier voor de prijzen.