19 mei

NagelstudiJo CND™ Opleidingscentrum

Author:Jolanda

Naast de nieuwe salon hebben ik nog een super leuk nieuwtje. Vanaf heden is NagelstudiJo een CND™ Opleidingscentrum. Wat betekent dat? Naast mijn werkzaamheden in de salon ga ik ook lesgeven in Nagelstyling met het merk CND™.

Ik ben in augustus 2016 geslaagd voor het examen CND™ Education Ambassador. Dit na een stressvol, maar super leerzame en leuke bootcamp, die maar liefst 7 dagen duurde.

Je kunt bij mij terecht voor Opleidingen tot Nagelstyliste voor het CND™ Liquid&Powder systeem (acrylnagels) en het CND™ Brisa™ Gel systeem. (gelnagels)

Daarnaast geef ik ook les in Manicures en SPAManicure, deze lessen zijn toegespitst op het verzorgen en onderhouden van de natuurlijke nagels en handen. CND™ heeft ook nog een PowerPolish, genaamd CND™ Shellac 14+day Nail Color. Deze lak, verkrijgbaar in meer dan 100 kleuren, blijft zoals de naam als zegt 14+ dagen mooi op je nagels zitten. Daarnaast is er geen beschadiging op de natuurlijke nagels.

Heb je interesse en wil je meer weten dat kan vrijblijvend. Stuur een mail naar educatie@nagelstudijo.nl met je gegevens en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Leave a Reply